Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 2: met

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter op een laag vuurtje.
  • 2 Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in 4 grote parten. Snij nu de parten in fijne julienne. Voeg dit toe aan de gesmolten boter.
  • 3 Voeg ook de rozijnen toe aan de boter en roer goed.
  • 4 Voeg de suiker en roer goed.
  • 5 Voeg daarna het ei toe en roer weer goed.
  • 6 Zeef de zelfrijzende bloem en roer goed tot je een stevig beslag krijgt.
  • 7 Voeg de amandelschilfers toe en roer onder het beslag.
  • 8 Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/
  • 4
  • 9 Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 2: met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept