Zoek
Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 2: met
12
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 appels
100 g rozijnen
125 g boter
125 g kristalsuiker
250 g zelfrijzende bloem
1 ei
100 g amandelschilfers
Bereiding
1
Smelt de boter op een laag vuurtje.
2
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in 4 grote parten. Snij nu de parten in fijne julienne. Voeg dit toe aan de gesmolten boter.
3
Voeg ook de rozijnen toe aan de boter en roer goed.
4
Voeg de suiker en roer goed.
5
Voeg daarna het ei toe en roer weer goed.
6
Zeef de zelfrijzende bloem en roer goed tot je een stevig beslag krijgt.
7
Voeg de amandelschilfers toe en roer onder het beslag.
8
Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/
4
9
Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 2: met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept