Ananas-sinaas-pecannoten muffins

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter op een laag vuurtje.
  • 2 Voeg de yoghurt er aan toe en meng goed.
  • 3 Meng daarna de suiker en vervolgens het ei hieronder.
  • 4 Was de sinaasappel goed en rasp de zeste onder het mengsel. Pers de sinaasappel vervolgens uit en voeg ook het sap toe onder het mengsel. Roer goed.
  • 5 Snij de uitgelekte ananas in stukjes en voeg deze toe aan het mengsel.
  • 6 Zeef de zelfrijzende bloem en meng tot je een stevig beslag krijgt.
  • 7 Hak de pecannoten in stukjes en voeg dit toe aan het beslag.
  • 8 Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/
  • 4
  • 9 Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Ananas-sinaas-pecannoten muffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept