Misérable

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Klop de eiwitten met de kristalsuiker stevig tot sneeuw in een mengkom.
  • 3 Meng in een tweede kom de poedersuiker, amandelpoeder, witte bloem en de Maïzena.
  • 4 Spatel het eiwit voorzichtig door het amandelmengsel tot je een glad en luchtig beslag hebt.
  • 5 Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag hierover uit. Strijk het glad met een paletmes.
  • 6 Bak de amandelbiscuit 20 minuten in de oven.
  • 7 Bereid intussen de boterroom. Klop de eieren en de poedersuiker met de mixer op volle kracht tot een zeer luchtige massa.
  • 8 Schraap de zaadjes uit het vanillestokje en voeg ze toe aan het eiermengsel.
  • 9 Voeg hierna de koude boter/Solo in kleine klontjes toe en mix alles op lage snelheid tot een gladde crème.1
  • 0 Haal de amandelbiscuit uit de oven en laat hem afkoelen op een taartrooster. 1
  • 1 Snijd de biscuit na afkoelen in 2 gelijke delen en bestrijk één deel met een dikke laag van de boterroom. 1
  • 2 Leg de andere biscuithelft erop en werk af met een laagje poedersuiker.1
  • 3 smullen maar

Misérable is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Misérable
50 min Nagerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Misérable
120 min Nagerecht
Bekijk recept

Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Misérable
50 min Nagerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Misérable
120 min Nagerecht
Bekijk recept
ROOSTERKOEK
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept