1 De slagroom opkloppen met de bloemsuiker en bewaren in de koelkast.
2 De eieren met de suiker en vanillesuiker stevig wit kloppen.
3 De bloem zeven en hieronder spatelen.
4 Een bakvorm (rechthoekige v 23 op 9 cm) invetten en bebloemen, het deeg hierin gieten en de biscuit afbakken in een oven van 185 graden ongeveer 40 minuten, men kan de gaartijd kontroleren dmv een naald.
5 Biscuit uit de vorm halen en op een rooster laten afkoelen.
6 De krieken uit het glas zeven en het sap met de konfituur laten inkoken tot stroop.
7 De biscuit in de lengte voorzichtig doorsnijden en de onderste helft en de bovenste helft besprenkelen met likeur, de onderste helft lichtjes insmeren met een deel kriekenstroop, hierop een laag slagroom opstrijken, en bedekken met krieken.
8 De bovenste laag er terug opleggen en in de koelkast leggen zodat beide helften goed tegen elkaar aansluiten ongeveer een uur.
9 De randen en de bovenkant bestrijken met slagroom met een paletmes, 1
0 Een deel van de slagroom vermengen met de kriekenstroop en in een spuitzak roosjes bovenop spuiten, de andere gewone slaagroom in een andere spuitzak doen en afgarneren met roosjes.1
1 Op ieder roosje een kriek leggen en tussenin bestrooien met de chocoladekrullen