Mini-bladerdeegtaartjes met tomaat en rozemarijn

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • 2 Neem een uitsteker met een diameter van ongeveer 5 cm of een glaasje van die diameter. Steek vier rondjes uit elk plakje bladerdeeg. Leg de cirkels op de bakplaat. Prik met een vork twee keer in elk rondje.
  • 3 Besmeer elk stukje bladerdeeg met wat mosterd.
  • 4 Leg op elk stukje bladerdeeg een half cherry tomaatje en bestrooi met de fijngehakte tijm of rozemarijn en peper en zout naar smaak. en besprenkel licht met olijfolie
  • 5 Bak de taarthapjes 15 – 18 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Serveer warm.
  • 6 Dit is een ideaal hapje op een feestje. Heel simpel te maken en erg lekker.
  • 7 Bron Yummy in my Tummy. recept aangepast

Mini-bladerdeegtaartjes met tomaat en rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept