2 Klop de eiwitten op in de keukenrobot en voeg in delen de suiker (225 gr) en een snuifje zout toe.
3 Spatel het amandelpoeder en de bloemsuiker onder het eiwitmengsel.
4 Zeef de bloem boven het beslag en meng goed.
5 Schep het beslag in een spuitzak, zorg dat alle lucht uit de zak is.
6 Leg het bakpapier met de ruwe kant naar beneden op de bakplaat.
7 Spuit er 20 koekjes op, werk af met geschaafde amandelen.
8 Bak de koekjes 15-20 minuten af in de voorverwarmde oven.
9 Schuif het bakpapier van de plaat op het moment dat de biscuit uit de oven komt. Zo voorkom je dat hij verder gaart.1
0 Breng de melk, suiker (225 gr), vanillemerg en -stokjes aan de kook. 1
1 Klop de suiker (25 gr) met de room, eidooiers en crèmepoeder op. 1
2 Verwijder de vanillestokjes en giet wat kokende melk op de koude massa. Schenk dit terug bij de kokende melk en blijf kloppen tot een dikke banketbakkersroom. 1
3 Giet onmiddellijk in een koude kom en dek af met plastiekfolie. 1
4 Laat de banketbakkersroom afkoelen in de koelkast.1
5 Draai de boter luchtig in de keukenrobot. 1
6 Voeg geleidelijk de koude banketbakkersroom toe. 1
7 Schep het beslag in een spuitzak en spuit laagjes tussen de biscuit.1
8 Smelt de chocolade tot hij een temperatuur van 32°C heeft bereikt. 1
9 Dop de koekjes erin en schud de overtollige chocolade zorgvuldig af.