Romige kersentaartjes

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Laat de kersen heel goed uitlekken en verdeel ze dan over de 4 ingevette ovenschaaltjes.
  • 3 Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.
  • 4 Schenk het beslag over de kersen.Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.Lekker simpel toch ? Wil je het extra feestelijk opdienen ? Laat je taartjes dan afkoelen tot lauwwarm en serveer ze met een bolletje ijs en/of slagroom. Bron allerhande Eigen foto

Romige kersentaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentaartjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentaartjes
0 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept