1 Roer de eierdooiers, de suiker en 1 zakje vanillesuiker tot room en klop dit alles duchtig tot men het kraken van de suiker niet meer hoort en een schoon deeg bekomt.
2 Klop het eiwit tot stijve sneeuw en giet dit op het deegje.
3 Zeef de bloem stilaan boven het eiwit en hef het eiwit en bloem lichtjes onder het deeg.
4 Vet een springvorm in en bestuif hem met bloem.
5 Giet het deeg in de springvorm.
6 Laat ongeveer 40 minuten baken in een warme oven (180°C).
7 Prik in het deeg met een breinaald.
8 Indien er geen deeg blijft aankleven dan is het klaar.
9 Laat de biscuit afkoelen op een taartrooster.1
0 Snij de biscuit doormidden.1
1 Klop de room op met een zakje vanillesuiker.1
2 Schil de kiwi en snij in kleine schijfjes.1
3 Bestrijk de binnenkant en buitenkant van het biscuit met de slagroom. Versier met het fruit.1
4 Breng de hagelslag aan de zijkant van de biscuit.