biscuitgebak met vers fruit

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de eierdooiers, de suiker en 1 zakje vanillesuiker tot room en klop dit alles duchtig tot men het kraken van de suiker niet meer hoort en een schoon deeg bekomt.
  • 2 Klop het eiwit tot stijve sneeuw en giet dit op het deegje.
  • 3 Zeef de bloem stilaan boven het eiwit en hef het eiwit en bloem lichtjes onder het deeg.
  • 4 Vet een springvorm in en bestuif hem met bloem.
  • 5 Giet het deeg in de springvorm.
  • 6 Laat ongeveer 40 minuten baken in een warme oven (180°C).
  • 7 Prik in het deeg met een breinaald.
  • 8 Indien er geen deeg blijft aankleven dan is het klaar.
  • 9 Laat de biscuit afkoelen op een taartrooster.1
  • 0 Snij de biscuit doormidden.1
  • 1 Klop de room op met een zakje vanillesuiker.1
  • 2 Schil de kiwi en snij in kleine schijfjes.1
  • 3 Bestrijk de binnenkant en buitenkant van het biscuit met de slagroom. Versier met het fruit.1
  • 4 Breng de hagelslag aan de zijkant van de biscuit.

biscuitgebak met vers fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fijn biscuitgebak
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Biscuitgebak
20-30 min -
Bekijk recept
Biscuitgebak Met Mokkacreme
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-biscuitgebak
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept