Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ)

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • 2 Maal de havermout in een foodprocessor fijn. Voeg hier de banaan, de stukken appel, de eieren en het bakpoeder aan toe. Laat de keukenmachine draaien tot alles goed gemengd is. Schep er tenslotte met een spatel de stukjes pecannoten en chocoladedruppels door.
  • 3 Verdeel het mengsel over een muffinvorm met daarin papieren cakevormpjes. Bak de muffins in 20 - 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.

Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Honing-tulband (suikervrij)
30-60 min -
Bekijk recept
IJS (suikervrij)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
plattekaastaart suikervrij
0 min
Bekijk recept
Notenbrood (suikervrij)
0 min
Bekijk recept

Havermoutmuffins met dadels
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins met citroenspread
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins Met Bosbessen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept