Zoek
tompoes van marsepein met abrikozencoulis
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 7 op 7 cm bladerdeeglapjes
1,5 eetlp amareto 2 maal
75 gr gemalan amandelen
1 eetlp amandelschilfers
75 gr poedersuiker2 eelps extra
4 eelps room
1 ei
1 eetlp boter
8 bollen vanilleijs
75 gr gedroogde abrikozen
Bereiding
1
week de abrikozen 4 uur in 2 dl water
2
giet de abrikozen met het vocht waarin ze geweekt hebben in een steelpan
3
voeg er 2 eetlps poedersuiker aan toe en laat 10 min. afgedekt zachtjes koken,mix en laat volledig afkoelen
4
voeg 1,5 eetlp amaretto toe
5
strijk elk deeglapje in met losgeklopt ei en bestrooi met amandelschilfers
6
schuif 10 min in een voorverwarmde oven van 190*
7
laat op een rooster afkoelen
8
meng de gemalen amandelen met 75 gr poedersuiker,de room,en 1,5 eetlp amaretto tot een homogene massa
9
snij elk bladerdeeglapje middendoor en leg op het onderste koekje amandelvulling1
0
schik in een bord met wat abrikozencoulis en leg er 2 bolletjes ij bij
tompoes van marsepein met abrikozencoulis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
île flottante met abrikozencoullis
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fantasie van aardbeien
0 min
Bekijk recept
Italiaans Ijsdessert Met Abrikozen
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompoes van paddenstoelen
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tompoes van portobello
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten
85 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept