tompoes van marsepein met abrikozencoulis

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 week de abrikozen 4 uur in 2 dl water
  • 2 giet de abrikozen met het vocht waarin ze geweekt hebben in een steelpan
  • 3 voeg er 2 eetlps poedersuiker aan toe en laat 10 min. afgedekt zachtjes koken,mix en laat volledig afkoelen
  • 4 voeg 1,5 eetlp amaretto toe
  • 5 strijk elk deeglapje in met losgeklopt ei en bestrooi met amandelschilfers
  • 6 schuif 10 min in een voorverwarmde oven van 190*
  • 7 laat op een rooster afkoelen
  • 8 meng de gemalen amandelen met 75 gr poedersuiker,de room,en 1,5 eetlp amaretto tot een homogene massa
  • 9 snij elk bladerdeeglapje middendoor en leg op het onderste koekje amandelvulling1
  • 0 schik in een bord met wat abrikozencoulis en leg er 2 bolletjes ij bij

tompoes van marsepein met abrikozencoulis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

île flottante met abrikozencoullis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fantasie van aardbeien
0 min
Bekijk recept
Italiaans Ijsdessert Met Abrikozen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompoes van paddenstoelen
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tompoes van portobello
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten
85 min Hoofdgerecht
Bekijk recept