Zoek
mangogebak.
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
1/2 koffiel citroenchil ( geraspt )
50 gr gezeefde bloem
50 gr gezeefde aardappelmeel
50 gr griessuiker
bloemsuiker
zout
300 gr witte chocolade
20 cl room
30 gr gedroogde mango
40 gr kokoschilfers
1 rijpe mango
1 limoen
1 pakje physalis
Bereiding
1
Verwarm de oven op 180 graden.
2
Klop eigeel met de suiker luchtig op en voeg daarna de bloem aan toe samen met de aardappelzetmeel en de citroenschil.
3
Klop de eiwit stijf en doe het bij het deeg.
4
Giet het deeg op een oven plaat die bedekt is met boterpapier en laat 10 min bakken .
5
Haal uit de vorm op een handdoek bestrooid met bloemsuiker .
6
Rol het deeg onmiddellijk op als een boomstronk met behulp van je handdoek .
7
Laat lauw worden en ontrol dan
8
Mix de gedroogde mango fijn en voeg het bij de room in een kookpannetje.
9
Voeg daarbij de gebroken witte chocolade en laat smelten in een bain marie.1
0
Giet het daarna in een andere mengkom en laat deze kom in een ijskoude bad afkoelen.1
1
Klop deze een 10 tal min op .1
2
Schil de mango en snijd deze in fijne schijfjes.1
3
Leg de mangoschijfjes op het deeg en smeer het met de chocolademengsel erop en rol terug op met behulp van u handdoek.1
4
De rest van het chocolademengsel giet u over de stronk.1
5
Versier met kokoschilfers en geraspte limoenschil en de physalis.
mangogebak. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker