mangogebak.

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 graden.
  • 2 Klop eigeel met de suiker luchtig op en voeg daarna de bloem aan toe samen met de aardappelzetmeel en de citroenschil.
  • 3 Klop de eiwit stijf en doe het bij het deeg.
  • 4 Giet het deeg op een oven plaat die bedekt is met boterpapier en laat 10 min bakken .
  • 5 Haal uit de vorm op een handdoek bestrooid met bloemsuiker .
  • 6 Rol het deeg onmiddellijk op als een boomstronk met behulp van je handdoek .
  • 7 Laat lauw worden en ontrol dan
  • 8 Mix de gedroogde mango fijn en voeg het bij de room in een kookpannetje.
  • 9 Voeg daarbij de gebroken witte chocolade en laat smelten in een bain marie.1
  • 0 Giet het daarna in een andere mengkom en laat deze kom in een ijskoude bad afkoelen.1
  • 1 Klop deze een 10 tal min op .1
  • 2 Schil de mango en snijd deze in fijne schijfjes.1
  • 3 Leg de mangoschijfjes op het deeg en smeer het met de chocolademengsel erop en rol terug op met behulp van u handdoek.1
  • 4 De rest van het chocolademengsel giet u over de stronk.1
  • 5 Versier met kokoschilfers en geraspte limoenschil en de physalis.

mangogebak. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker