1 Bladerdeeg in een platte taartvorm met bakpapier leggen en in het deeg prikken met een vork, dan afbakken in een oven van 180 graden gedurende 15 minuten.
2 Bladerdeeg uithalen en op een rooster laten afkoelen en rusten.
3 Dan in dezelfde taartvorm een biscuit afbakken, is 3 eieren samen met de kristalsuiker gedurende 10 minuten loskloppen met een mixer, (goed blijven kloppen zodat de inhoud verdubbeld),dan gezeefde bloem eronder spatelen, de bakvorm inboteren en bebloemen en het deeg hierin afbakken in een oven van 170 graden gedurende 20 minuten,
4 Intussen een halve liter vanillepudding bereiden en laten afkoelen, de pudding mag goed stevig zijn,
5 De biscuit uit de vorm halen en laten rusten op een rooster.
6 Dan soezenbeslag maken voor 5 a 7 soezen is 2 dl water tegen het kookpunt brengen, hierin 100 gr boter in laten smelten, dan 150 gr bloem eronder roeren en goed laten drogen op het vuur (je bekomt een soort van heel dikke roux),Van het vuur nemen en de 4 eieren er een voor een goed onder mengen met een houten lepel,
7 Het soezendeeg in een spuitzak doen en op een bakplaat met bakpapier de soezentoefjes opspuiten, (genoeg ruimte tussenin laten want de soezen reizen tijdens het bakken), Afbakken in een oven van 200graden gedurende 25/30 minuten.
8 Uithalen en laten afkoelen,
9 De chocolade smelten met de melk of de room op een zacht vuurtje, mag dik vloeibaar zijn en warm houden (niet laten stollen)1
0 De slagroom opkloppen met de bloemsuiker1
1 De halve banaan heel fijn prakken en mengen met 5 lepels geklopte slagroom 1
2 De afgekoelde soezen doorsnijden en opvullen met de bananenvulling en deksel terug op de soezen leggen.1
3 Een klein beetje vloeibare chocolade over de soesjes doen1
4 De taart afwerken is het bladerdeeg op een plaat leggen en erboven op een laagje vanillepudding uitstrijken, 1
5 Hierop de biscuit taart leggen en zachtjes aandrukken.1
6 Over de biscuit taart een laagje gesmolten chocolade uitstrijken en laten uitharden in de koelkast tot de chocolade is gestold.1
7 Dan 5 eetlepels vanille pudding verdelen over de chocolade biscuit, (4 op de rand en 1 in het midden), hierop de soesjes zachtjes aandrukken zodat de soesjes vaststaan op de chocolade biscuit, Tussen de soesjes afgarneren met slagroom en de krieken of de kersen