1 Breek de witte chocolade in kleine stukjes en doe ze in een grote koffiemok. Voeg de Solo toe en smelt alles gedurende een halve minuut in de magnetron op 750 W. Roer met een vork zodat alle resterende stukjes chocolade smelten tot een gladde massa. Voeg de suiker toe en meng krachtig met een vork.
2 Voeg daarna het ei en de melk toe aan de mok en meng opnieuw krachtig. Doe als laatste de bloem erbij en meng opnieuw tot je een glad deeg krijgt.
3 Leg de frambozen er bovenop en druk ze voorzichtig naar de kern van de mok. Strijk het oppervlak glad.
4 Bak de mok met inhoud 90 seconden in de magnetron op 750 W. Controleer op gaarheid door met een scherp mes langs de binnenwand van de mok te glijden. Laat eventueel nog 30 seconden langer bakken als het deeg nog te vloeibaar is. Laat de mug cake 5 minuten afkoelen voor je hem serveert.
Mug Cake met Frambozen en Witte Chocolade is een recept van Solo Open Kitchen