Chocolade biscuit met mascarpone

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200°gr.C
  • 2 Vet een bakvorm in.
  • 3 Scheid de eiwitten en de eierdooiers.
  • 4 Klop de eierdooiers met 100gr witte suiker ong. 6 minuten.
  • 5 Klop de eiwitten stijf met de rest van de suiker.
  • 6 Meng de bloem, de cacao en bakpoeder en spatel hieronder voorzichtig de eierdooiers en de stijfgeklopte eiwitten.
  • 7 Bak de biscuit op 200°grC gedurende 20min.
  • 8 Daarna biscuit volledig laten afkoelen.
  • 9 Ondertussen kun je het mascarpone-mengsel maken.1
  • 0 Mix mascarpone, bloemsuiker en kersen confituur samen.1
  • 1 Snij de biscuit horizontaal in de helft. Leg de bovenste helft opzij en snij er een cirkel uit. Smeer op de rand het mascarpone mengsel en leg de cirkel terug op de biscuit.1
  • 2 Middenin heb ik macarons gelegd, men kan ook vullen met koekjes of pralines.1
  • 3 Smakelijk

Chocolade biscuit met mascarpone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept