class="list--recipeimages">1. Laat de oven voorverwarmen tot 170°C.
2. Kneed de Solo met de bloem, de poedersuiker, de vanillesuiker en het ei op een vlak werkblad. Meng het kruimeldeeg en voeg ondertussen de cacaopoeder toe. Wikkel het deeg in huishoudfolie en laat twee uur in de koelkast liggen.
3. Laat de amandelen, sinaasappelzeste en rozijnen weken om ze zachter te maken, en giet ze daarna af. Laat het geheel drogen en snijd vervolgens de amandelen en de rozijnen fijn. Klop drie eieren met de mixer en voeg dan de honing, gemberpoeder, cornflakes, rozijnen, amandelen en het gekonfijte fruit toe en mix vervolgens het geheel.
4. Rol het deeg uit tot het heel dun is en leg het vervolgens in een rechthoekige bakvorm. Prik het deeg door met een vork.
5. Leg het mengsel van rozijnen en amandels op het deeg en bak het geheel gedurende 25-30 minuten in de oven.