Viervierdengebak met kersen

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

2. Meng de Solo, de suiker, melk en de vanillesuiker tot een luchtig geheel. Voeg gaandeweg een per een de eierdooiers toe en meng. Klop het eiwit tot schuim.

3. Voeg eerst de bloem en het bakpoeder toe en dan het eiwitschuim. Meng voorzichtig.

4. Vet de bakvorm in met Solo en besprenkel met broodkruimels. Giet het beslag erin en leg de kersen erop. Laat zo’n 50 minuten bakken.

5. Om na te gaan of de cake klaar is, prik je met een houten satéstokje in het midden van de cake. Prik diep en als de satéstok droog is, dan is de cake klaar. Besprenkel met poedersuiker om mooi af te werken.

Viervierdengebak met kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Viervierdengebak
0 min Nagerecht
Bekijk recept