Cakejes met frambozen en peer

12
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Wrijf de bakvormpjes in met wat Solo Vloeibaar en bestuif met bloem. Klop de eieren los met de suiker. Laat de Solo smelten en laat afkoelen. Roer de Solo en de melk door het eimengsel. Zeef de bloem met het bakpoeder en de kardemom en spatel het eimengsel erdoor.
  • 3 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Spatel de peren en frambozen door het deeg en schep in de bakvormpjes. Zet 10 minuten in de oven en verlaag dan de temperatuur tot 180° C. Reken nog 20-25 minuten baktijd, afhankelijk van de grootte van je bakvorm. Check de gaartijd met een satéprikker.
  • 4 Laat de cakejes afkoelen op een taartrooster.

Cakejes met frambozen en peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept