2 Klop de Solo romig, voeg er de suiker beetje bij beetje aan toe en klop tot het geheel licht en romig is. Voeg de amandelessence toe.
3 Klop de eieren op en roer ze onder het Solo-mengsel. Roer tot een gladde massa.
4 Zeef de droge ingrediënten samen in een kom, en voeg beetje bij beetje de droge ingrediënten en de melk toe aan het Solo-mengsel. Meng voorzichtig maar grondig.
5 Giet het deeg in de ingevette paaseivormen en bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
6 Voor het glazuur: klop de Solo romig tot hij lichter wordt van kleur.
7 Voeg al kloppend de poedersuiker toe, tot alles goed gemengd is.
8 Voeg de vanille-essence en wat melk toe om een gladde massa te verkrijgen.
9 Afwerking: plak de 2 halve eieren aan elkaar met wat glazuur. Leg de cake op een bord of schaal bekleed met zilverpapier. Overgiet volledig met wit glazuur.1
0 Voeg aan het overblijvende glazuur wat voedingskleurstof toe. Wij gebruikten een spuitzak met een spuitmond om de strepen te tekenen. We gebruikten ook een diepvrieszakje: giet er wat glazuur in. Duw alle glazuur in één hoek en knip het hoekje eraf met een scherpe schaar. Ziezo: een wegwerpbare spuitzak. Je kan strepen tekenen, stippen of kronkellijntjes. Decoreer met suiker- of chocoladeversieringen.1
1 Versier de rest van het bord met kleine paaseitjes.