Paascupcakes met chocolade

45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C voor een conventionele oven, 170 °C voor een heteluchtoven, stand 5 voor een gasoven.
  • 2 Doe alle cupcake-ingrediënten samen in een mengkom en meng ze grondig met een houten lepel, ongeveer 2 à 3 minuten. Plaats met een theelepel hoopjes deeg in 18 - 20 papieren cupcakevormpjes of in 12-14 muffinvormpjes en zet deze op een bakplaat of in een cupcake- of muffinvorm.
  • 3 Bak 15 - 20 minuten op de tweedehoogste plank van de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een bakrooster.
  • 4 Doe voor het chocoladeglazuur alle ingrediënten in een mengkom en klop tot een gladde massa. Spreid het glazuur over de cupcakes of maak er met een spuitzak nestjes bovenop, en decoreer met paaseitjes.

Paascupcakes met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Paascupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
65 min Nagerecht
Bekijk recept
Cupcakes met vogelnestjes uit botercrème
45 min Nagerecht
Bekijk recept