2 Los de gist op in de lauwe melk en voeg er 2 eetlepels kristalsuiker en 2 eetlepels bloem aan toe. Roer alles goed los en laat even rusten.
3 Smelt de Solo in een pan op een zacht vuurtje.
4 Zeef de rest van de bloem in een kom en voeg geleidelijk aan al mixend het gistmengsel toe. Giet er daarna al mixend de gesmolten Solo en het ei bij. Meng verder tot je een pasta-achtig deeg krijgt.
5 Bestuif je werkblad met wat bloem en spreid het deeg erop uit. Voeg de komijnzaadjes toe en kneed alles nog eens goed door.
6 Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in kleine porties en vorm er dunne stokjes van ongeveer 20 cm van. Leg de sticks op de bakplaat en laat ze even rusten op een tochtvrije plaats.
7 Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak de aperosticks in 15 tot 20 minuten goudbruin. Laat de sticks afkoelen op een rooster.