Kerst Pavlova

8
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120º. Mix in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend 3/4 van de suiker toe. Mix de azijn en de maïzena erdoor. Spatel tot slot voorzichtig de rest van de suiker door het mengsel.
  • 2 Schep het schuim in de vorm van een krans op een met bakpapier bekleed bakblik. Laat het schuimdeeg ca. 1 1/2 uur in de oven drogen.
  • 3 Klop de slagroom met de suiker. Maak het fruit schoon en snijd grote stukken in partjes of stukjes. Garneer de pavlova met de klopte room en het fruit.

Kerst Pavlova is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Sukadebroodjes
40 min
Bekijk recept
Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Geglazuurde (kerst)koekjes
30 min Gebak
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept