Moelleux met banaan en een chocoladen hartje

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter.
  • 2 Klop het ei los met de suiker en de vanillesuiker.
  • 3 Zeef de bloem erbij en roer goed.
  • 4 Voeg het zout toe en meg.
  • 5 Giet de gesmolten boter erbij en roer goed.
  • 6 pel de banaan en prak ze fijn.
  • 7 Voeg de banaan bij het beslag en roer goed.
  • 8 Verdeel het beslag over zes individuele vormpjes. Vergeet de vormpjes niet in te smeren met boter. Bij het gebruik van siliconen of papieren vormpjes is dit niet nodig.
  • 9 Duw in elk beslag een stukje pure chocolade tot het net niet meer zichtbaar is.1
  • 0 Verwarm de oven voor op 180°C.1
  • 1 Zet de vormpjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.1
  • 2 Laat de moelleux even afkoelen voor het serveren.1
  • 3 Smakelijk

Moelleux met banaan en een chocoladen hartje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJshartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Sinaasappeltiramisu in 'n glaasje
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept