Charlotte Lorraine uit de koelkast

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De helft van de lange vingers door breken. Laat de kersen goed uit lekken. Meng dit vervolgens met de helft van het kirschwater. (even in laten trekken).
  • 2 Roer de kwark, crème fraîche en de suiker goed door elkaar en schep de kersen er door heen.
  • 3 Vet de rand van de springvorm in met honing en bekleed deze met de gehalveerde lange vingers.
  • 4 Bedek vervolgens de bodem met de rest van de lange vingers.
  • 5 De rest van het kirschwater over de koekjes verdelen.
  • 6 Giet het kwarkmengsel in de vorm en laat dit 8 à 10 uur in de koelkast opstijven.
  • 7 Bron oma's recepten

Charlotte Lorraine uit de koelkast is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept