Kruimeltaart met kersen

6
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Meng de Solo, de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vanillesuiker en de eieren tot een deeg. Kneed het deeg en rol het uit. Leg 3/4 ervan in een middelgrote bakvorm. Leg de rest van het deeg even opzij.
  • 3 Schik de uitgelekte kersen op het deeg en verkruimel dan met je vingers het resterende deeg erover. Bak de taart gedurende 40 minuten in de oven tot ze goudbruin is.

Kruimeltaart met kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruimeltaart met appel, blauwe bessen en pruimen
15 min Gebak
Bekijk recept
Brunssumse Kruimeltaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Appel Kokos Kruimeltaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pruimen-kruimeltaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept