Pruimentaart met kaneel

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Roer de Solo en de suiker tot een luchtig geheel. Voeg de eidooiers een voor een toe terwijl je blijft roeren. Voeg de bloem, het bakpoeder en de poedersuiker toe en meng alles goed.
  • 3 Rol het deeg uit en leg het in een middelgrote bakvorm. Leg de pruimen op het deeg en strooi er de bruine suiker en kaneel over.
  • 4 Bak gedurende 30 tot 40 minuten tot de taart goudbruin is.

Pruimentaart met kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Pruimentaart met vanillekwark
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pruimentaart met pecankruimels
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme pruimentaart
0 min
Bekijk recept
Pruimentaart
0 min
Bekijk recept