Monchou taart

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit recept kun je gemakkelijk een dag op voorhand maken.
  • 2 Neem een springvorm en bekleed deze met bakpapier
  • 3 Laat de boter smelten en verkruimel hierin de bastogne koekjes. Maak hiervan de bodem in de springvorm, goed aanduwen met een vork. (Laat het eventueel een nachtje in de koelkast staan)
  • 4 Klop de room op met de suiker en meng hieronder de Monchou kaas (mascarpone kan ook).
  • 5 Laat een gelatine blaadje weken en voeg dit toe.
  • 6 Schep het mengsel voorzichtig in de springvorm en laat opstijven in de koelkast.
  • 7 Een halfuurtje voor het serveren, schep je de kersen taartvulling erop en zet de taart terug in de koelkast.
  • 8 Haal de taart voorzichtig uit de springvorm met behulp van het bakpapier.

Monchou taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept