1Voorbereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
2 Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
3 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
4Voorbereiding van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
5 Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
6 Decoreer de cupcakes met de botercrème. Snijd de marshmallows in schijfjes, prik ieder schijfje op een tandenstoker en dip ze in de gesmolten chocolade en in de hagelslag. Je kunt natuurlijk ook gekleurde decoratiepennen gebruiken om je cupcakes te versieren!