Cakepops op hun paasbest

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
  • 2 Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
  • 3 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
  • 4
    Voorbereiding
    van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
  • 5 Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
  • 6 Decoreer de cupcakes met de botercrème. Snijd de marshmallows in schijfjes, prik ieder schijfje op een tandenstoker en dip ze in de gesmolten chocolade en in de hagelslag. Je kunt natuurlijk ook gekleurde decoratiepennen gebruiken om je cupcakes te versieren!
  • 7 Met deze lollycupcakes wordt Pasen nóg leuker!

Cakepops op hun paasbest is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Passievruchtgelei met mascarponemousse
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Varkensrollade Op Z'n Paasbest
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Varkensrollade Op Zijn Of Haar Paasbest
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cakepops
30 min-
Bekijk recept
Kuiken-cakepops
0 min Nagerecht
Bekijk recept
cake pops
60 min Nagerecht
Bekijk recept