1Voorbereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
2 Voeg de bloem, het bakpoeder en het vanille-extract toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
3 Voeg de kokosschilfers toe en roer voorzichtig met een lepel.
4 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
5Voorbereiding van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
6 Neem een mixer en klop de Solo en de poedersuiker op. Voeg op het einde de gesmolten chocolade toe. Meng goed.
7 Bedek de paascupcakes met een laagje botercrème, maar bewaar nog een eetlepel botercrème om de decoraties mee vast te kleven. Bestrooi de cupcakes met de kokosschilfers.
8 Neem 6 marshmallows en snijd die elk in vieren. Daarmee maak je de oren van de paashazen. Neem vervolgens 12 marshmallows en snijd ze elk in tweeën. Snijd die stukken nogmaals in tweeën om er de kaakjes van de paashazen mee te maken. Neem ten slotte de laatste 2 marshmallows en scheur er kleine stukjes van om de neusjes te maken.
9 Schik alle stukken van de paashaas op de cupcake en kleef alles vast met de botercrème. Snijd de rozijnen in tweeën en gebruik ze als oogjes.1
0 Verras met Pasen je familie of vrienden met deze schattige paashazen!