Schaapjescupcakes met kokos

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
  • 2 Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
  • 3 Voeg de kokosschilfers toe en roer voorzichtig.
  • 4 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
  • 5
    Voorbereiding
    van de botercrème: smelt de zwarte chocolade au bain-marie.
  • 6 Neem een mixer en klop de Solo en de poedersuiker op. Voeg op het einde de gesmolten chocolade toe. Meng goed.
  • 7 Bedek de cupcakes met een laagje botercrème en plaats daar de minimarshmallows op. Gebruik de chocolade-amandelen als kopjes van de lammetjes en teken er met de tandenstoker en de gesmolten witte chocolade oogjes op.
  • 8 Veel plezier met deze schattige schaapjes!

Schaapjescupcakes met kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept