1Voorbereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
2 Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
3 Voeg de kokosschilfers toe en roer voorzichtig.
4 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
5Voorbereiding van de botercrème: smelt de zwarte chocolade au bain-marie.
6 Neem een mixer en klop de Solo en de poedersuiker op. Voeg op het einde de gesmolten chocolade toe. Meng goed.
7 Bedek de cupcakes met een laagje botercrème en plaats daar de minimarshmallows op. Gebruik de chocolade-amandelen als kopjes van de lammetjes en teken er met de tandenstoker en de gesmolten witte chocolade oogjes op.