Chocoladebrownies met noten

60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C.
  • 2 Zeef de bloem, het bakpoeder en de cacao boven een grote kom.
  • 3 Doe de in stukken gebroken chocolade in een hittebestendige kom en plaats de kom in een pan met heet water. Laat de chocolade rustig smelten. Je kunt de chocolade ook smelten in de magnetron op halve sterkte. Roer af en toe, tot alle stukjes gesmolten zijn.
  • 4 In een andere grote kom klop je de eieren met de suiker en de vanille tot je een luchtig mengsel krijgt. Roer er daarna het chocolademengsel onder.
  • 5 Daarbij voeg je vervolgens de Solo en de fijngehakte walnoten. Voeg ook het bloemmengsel toe en meng alles gedurende ongeveer 3 minuten.
  • 6 Vet een vierkante bakvorm van 23 cm in met wat Solo en bekleed de vorm met bakpapier. Giet het browniebeslag in de bakvorm en bak gedurende ongeveer 45 minuten in de oven. Om te controleren of de brownie voldoende gebakken is, prik je met een satéstokje in het midden. Als er geen deeg meer aan het stokje kleeft, is je brownie klaar. Laat het gebak kort afkoelen en snij het gebak daarna in vierkantjes.

Chocoladebrownies met noten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Bieten-chocoladebrownies
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebrownies
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebrownies met noten
60 min Nagerecht
Bekijk recept