1Voorbereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
2 Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
3 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
4Voorbereiding van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
5 Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap luchtig op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
6 Decoreer de paascupcakes met de botercrème en de chocolade-eitjes. Je kunt de botercrème aanbrengen met een spuit, een spuitzak met een stervormig spuitmondje of gewoon met een lepel.
7 Smakelijk!
Cupcakes met vogelnestjes uit botercrème is een recept van Solo Open Kitchen