Cupcakes met vogelnestjes uit botercrème

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
  • 2 Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
  • 3 Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
  • 4
    Voorbereiding
    van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
  • 5 Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap luchtig op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
  • 6 Decoreer de paascupcakes met de botercrème en de chocolade-eitjes. Je kunt de botercrème aanbrengen met een spuit, een spuitzak met een stervormig spuitmondje of gewoon met een lepel.
  • 7 Smakelijk!

Cupcakes met vogelnestjes uit botercrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept