Moelleux

4
27 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 2 volledige eieren in een beslagkom,voeg er dan 2 engelen van de overgebleven eieren aan toe.zeef de bloem en voeg toe. Smelt de chocolade samen met de boter,voeg toe aan het geheel.
  • 2 Doe het geheel in een spuitzak en leg deze in de koelkast
  • 3 Verwarm de oven op 210°c
  • 4 Doe het beslag in seveeringen en zet 7 tot 8 min in de oven
  • 5 Smakelijk

Moelleux is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept