Cake

8
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de solo boter om kamer temperatuur met de suiker en het zakje vanille suiker.
  • 2 Doe er 1 voor 1 de eitjes bij en meng goed
  • 3 Voeg nadien de gezeefde bloem voorzichtig toe en meng goed
  • 4 naar eigen smaak kan je nog rozijnen, chocolade stukjes, ... toevoegen aan je cake. Meng alles goed
  • 5 Doe alles samen in een met solo ingevette bakvorm en zet in een voorverwarmde oven. 1h op 180°C. Afhankelijk van je oven kan je de eerste 10 minuten de oven op 170° zetten zodat je cake beter rijst.
  • 6 Klaar: uit de springvorm en even later smullen maar. Mijn collega's, vrienden, iedereen zegt dat de cake lekkerder is dan geen ander en ik bak dan ook wekelijks.

Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept