2 Vet een ronde bakvorm (23 cm) in en bekleed die met bakpapier.
3 Verwarm de oven voor op 170°C.
4 Doe de Solo en de suiker in een mengkom en meng tot een licht en luchtig geheel. Voeg de eieren een voor een toe en meng er de andere ingrediënten doorheen.
5 Giet het mengsel in de voorbereide bakvorm en plaats de taart op de middelste richel in de oven. Bak die gedurende 1 uur en 10 minuten. Controleer met een houten prikker of de taart voldoende gebakken is.
6 Haal de taart uit de bakvorm en laat die afkoelen op een rooster.
7 Voor de siroop:
8 Verhit de suiker en het limoensap in een pan boven een matig vuurtje en roer tot de suiker opgelost is. Breng aan de kook en giet het dan over de warme taart.
9 Voor de vulling:1
0 Doe de Solo, suiker en melk samen in een kom en meng tot het een smeuïg geheel is.1
1 Snijd de taart in drie lagen en gebruik het glazuur en de mangopuree om de verschillende lagen opnieuw aan elkaar te kleven.1
2 Voor de topping:1
3 Maak suikerglazuur door limoensap of water aan de glazuursuiker toe te voegen en te roeren tot het een dikke vloeibare massa wordt. Smeer die vervolgens uit over de taart.1
4 Decoreer het geheel met een mix van zaadjes, gedroogde mango, kokosnoot en amandelschilfers.
Taart met kokosnoot, mango en limoen is een recept van Solo Open Kitchen