Chocolade-truffeltaart

10
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en meng dit met de koekkruimels. Bedek de bodem hiermee en strijk glad met een vochtige lepel. Zet de vorm circa 15 minuten in de koelkast.
  • 2 Klop de slagroom met de suiker stijf. Smelt de chocolade au-bain-marie of 3-4 minuten in de magnetron op 400 watt. Giet de lauwwarme gesmolten chocolade en de amandellikeur al kloppend bij de slagroom.
  • 3 Giet het chocolademengsel op de koekbodem en laat 6-8 uur in de koelkast opstijven.
  • 4 Zeef de cacao boven de taart en garneer met frambozen.

Chocolade-truffeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-truffeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
0 min
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept