class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 160 °C (hete lucht).
2. Smelt de Solo Patisserie en de chocolade au bain-marie. Wanneer alles gesmolten is, haal je de pan van het vuur.
3. Voeg de suiker geleidelijk toe en blijf voortdurend roeren. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng ze onder het beslag. Voeg tot slot de bloem, het cacaopoeder en het snuifje zout toe. Meng goed.
4. Plaats in elke cup van de muffinbakvorm twee papieren vormpjes. Verdeel het deeg over de muffinvormpjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-30 minuten.
5. Laat de cupcakes afkoelen op een taartrooster en bestrooi ze met poedersuiker.
6. Plaats de frambozen op de cupcakes, snijd driehoekjes uit het bakpapier (je kunt er ook iets op tekenen) en bevestig ze op de tandenstokers. Prik de ‘zeilen’ vast in de cupcakes. Je cupcakebootjes zijn klaar!