1 Snij de kiphaasjes in stukjes en bak ze in wat boter of olie in een anti aanbak pan lekker bruin. Bestrooi met wat peper en zout.
2 Haal uit de pan en bak dan de gesnipperde uitjes glazig.
3 Voeg de verse spinazie toe en laat slinken.
4 Druk tussen je ( schone) handen het vocht zoveel mogelijk uit de spinazie.
5 Wrijf de springvorm in met olie en bekleed de vorm met het deeg. prik her en der met een vork in het deeg en bestrooi met paneermeel.
6 Klop de 4 eieren met het kuipje kruidenkaas goed los.
7 Vul de vorm met de kipstukjes, de spinazie en de gehalveerde tomaatjes. Verdeel het ei/kaasmengsel erover en na een 30tal minuutjes in een oven van 200 graden.... Genieten.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)