bretoense appeltaart

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180°
  • 2 Klop de boter met 125 gr rietsuiker tot créme. voeg 2 eidooiers toe en het sap van de limoen. zeef de bloem met het bakpoeder en spatel deze door het beslag.
  • 3 klop de 4 eiwitten op met een snuifje zout tot ze stijf zijn.
  • 4 schil de appel en snij in plakjes. meng 50 gr rietsuiker met de kaneel en wentel de schijfjes appel hierin.
  • 5 beboter een bakvorm en bestuif met bloem.
  • 6 giet het beslag in de bakvorm en verdeel gelijkmatig.
  • 7 verdeel de appels op het beslag (zie foto)
  • 8 bak de taart in een oven van 180° gedurende 40 - 45 min

bretoense appeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept