Perentaart met bessen.

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bloem , suiker , zout in keukenrobot doen . Doe er de boter bij en mix 15 keer kort . Voeg room en ei toe meng alles goed en kneed het deeg .
  • 2 Was de peren en snij ze in dunne plakjes . Vul de bodem met peerschijfjes kriskras door elkaar zodat de taart gevuld is en strooi er daarna blauwe bessen op .
  • 3 Meng in een apart kommetje de suiker met maizena en kaneel . Voeg het water toe en maak er een papje van . Verdeel dit over de peren .
  • 4 Dek de taart af met bakpapier en aluminiumfolie . Bak de taart gedurende 40 minuten op 175c . Verwijder nu het bakpapier en de folie .
  • 5 Bestrooi de taart met fijne suiker en laat nog 25 minuten bakken .

Perentaart met bessen. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept