Paasnestjes met braambessen

6
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Doe de Solo, de suiker, de eieren, het vanille-extract, de zelfrijzende bloem en de melk in een grote kom en klop dit samen tot een glad beslag.

2. Meng de braambessen onder het beslag. 

3. Plaats 12 papieren cupcakevormpjes in een cupcakebakvorm. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 25 minuten in de oven tot de cupcakes goudbruin zijn en sponsachtig aanvoelen. Plaats de cupcakes op een rooster en laat ze volledig afkoelen.

4. Laat de melkchocolade smelten au bain-marie.

5. Verkruimel de All-Bran Plus in een kom en giet er de gesmolten melkchocolade over.  Roer het geheel goed door.  

6. Schep het mengsel op de cupcakes en maak er nestjes van.

7. Klop de dubbele room lichtjes op en doe een theelepel in elk nestje.  

8. Werk af met de verse braambessen en de geraspte witte chocolade.

Paasnestjes met braambessen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Paasnestjes met kokos & limoen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasnestjes - Rijke chocoladetaart
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasnestjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paasnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept