class="list--recipeimages">1. Vet een ronde bakvorm met een diameter van 20 cm in en bekleed die met bakpapier.
2. Doe de Solo Patisserie, de suiker, de eieren, het vanille-extract, de citroenzeste, de zelfrijzende bloem en het citroensap in een grote kom en klop alles samen tot een glad beslag.
3. Meng er de bosbessen onder.
4. Doe het mengsel in de bakvorm en bak de taart voor 45-50 minuten in de oven tot die goudbruin is. Om te weten of je taart klaar is, prik je er even in met een satéstokje: kleeft er geen deeg meer aan, dan is de taart klaar.
5. Plaats de taart op een rooster en laat volledig afkoelen.
6. Plaats de taart op een dienbord en werk af met de 100 g gesmolten witte chocolade. Zorg ervoor dat de gesmolten chocolade mooi langs de zijkanten eraf druipt. Laat de chocolade nu eerst hard worden.
7. Meng vervolgens de cornflakes samen met de 95 g gesmolten witte chocolade.
8. Breng het mengsel met een lepel aan op de taart om het nestje te maken.
9. Vul het nestje met bosbessen en chocolade-eitjes en werk af met de witte chocoladekrullen. Voeg tot slot de citroenzeste toe.
Paasnestjes - Taart van citroen & bosbessen is een recept van Solo Open Kitchen