Pure chocolade- en frambozenmuffins

12
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 180°C (elektrische oven).

2. Meng de Solo in een grote kom met de suiker. Zeef het meel, strooi een snufje zout en het bakpoeder erboven. Voeg de eieren en de melk toe en klop met een houten lepel of mixer 4-5 minuten tot het mengsel smeuïg is.

3. Schep 3/4 van de chocolade(druppels) en 3/4 van de frambozen door het beslag.

4. Verdeel het beslag (met 2 lepels) gelijkmatig over de papieren muffinvormpjes in het bakblik (vul tot maximaal 3/4; als je beslag over hebt kun je een paar extra muffins bakken).

5. Leg de rest van de chocolade en de frambozen op het beslag in de vormpjes en druk ze half in het beslag.

6. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.

Pure chocolade- en frambozenmuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

frambozenmuffins
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins met nootjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmuffins Met Kaneel
20-30 min -
Bekijk recept
Frambozenmuffins
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept