Crumble met rabarber en framboos

6
125 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de rabarber en snij ze in staafjes van 1,5 cm. Voeg 50 g suiker toe, meng en laat 1 uur rusten.
  • 2 Maak de crumble: meng alle ingrediënten in een kom en verbrokkel ze met je vingers tot een homogeen maar kruimelig deeg. Hou opzij in de koelkast.
  • 3 Laat de rabarber zorgvuldig uitlekken en voeg de frambozen en 20 g suiker toe. Meng en giet het geheel in een ovenschaal. Verdeel de crumble gelijkmatig over het fruit.
  • 4 Bak 40 minuten in de oven op 170 °C.

Crumble met rabarber en framboos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept