Gevulde amandelpannenkoekjes met mangochutney

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem, melk, 3 eieren, een mespunt vanillesuiker, het bier en zout in een kom en meng alles goed tot een smeuïg beslag.
  • 2 Splits 2 eieren en meng de eigelen met het amandelpoeder, de room en een eetlepel Solo Vloeibaar.
  • 3 Pel en snij de mango’s in stukjes. Stoof ze gedurende 20 minuten op een laag vuurtje met een eetlepel Solo, de rozijnen, balsamicoazijn en 25g vanillesuiker.
  • 4 Doe dit in een gesloten kookpan.
  • 5 Schil de peren en snij ze in blokjes. Bak ze kort aan in een eetlepel Solo.
  • 6 Bak nu de pannenkoeken in wat Solo.
  • 7 Beleg de pannenkoeken met wat blokjes peer en het amandelbeslag. Rol ze op en dresseer ze op de borden. Werk af met een lepel mangochutney.

Gevulde amandelpannenkoekjes met mangochutney is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept