1 Klop de melk, suiker , zout , sinaasappelschil en de bloem krachtig op . Laat het mengsel au bain Marie opwarmen op zacht vuur . Breng aan de kook . Laat goed afkoelen .
2 Maak rabarber schoon en snij in kleine stukken . Vet vier ovenschaaltjes in met boter en bestrooi met paneermeel . Verdeel de rabarber over de schaaltjes . Verdeel de eieren van het eiwit . Meng de dooiers door de afgekoelde melkbereiding . Voeg sinaasappelsap en likeur toe . Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel door de bereiding . Giet de bereiding in de schaaltjes tot halverwege .
3 Meringue , klop de eiwitten met citroensap tot stevig schuim . Meng er de poedersuiker door tot glanzend , schuimend mengsel dat vast is ,maar toch wat vloeibaar . Verdeel de meringue over de soufflé en laat 20 minuten bakken in de oven op 180 graden . Haal uit de oven en dien op .