Zoek
Stoofappels met geitenkaas
4
17 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stoofappels
grof gehakte walnoten
0.5 citroen
honing
8 schijfjes geitenkaas
peper
Bereiding
1
Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven.
2
Druppel er het citroensap over.
3
Verdeel er de honing over en leg op ieder een schijfje kaas.
4
Breng op smaak met de peper.
5
Schuif ze in een op 160° voorverwarmde oven tot de kaas licht kleurt.
6
Strooi er de noten over, net voor het opdienen.
Stoofappels met geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofappels
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitcrumble
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Chutney Van Verse Dadels En Ananas
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcurry
0 min
Bekijk recept