Stoofappels met geitenkaas

4
17 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven.
  • 2 Druppel er het citroensap over.
  • 3 Verdeel er de honing over en leg op ieder een schijfje kaas.
  • 4 Breng op smaak met de peper.
  • 5 Schuif ze in een op 160° voorverwarmde oven tot de kaas licht kleurt.
  • 6 Strooi er de noten over, net voor het opdienen.

Stoofappels met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofappels
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitcrumble
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chutney Van Verse Dadels En Ananas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipcurry
0 min
Bekijk recept