Met vanille-ijs en gember gevulde meloen

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap van de sinaasappel en de citroen.
  • 2 Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de in stukjes gesneden gember in koken gedurende 10 minuten.
  • 3 Laat tot op kamertemperatuur afkoelen.
  • 4 Snij de meloen door en ontpit. Verdeel het vruchtvlees in bolletjes.
  • 5 Voeg ze bij de siroop en meng voorzichtig.
  • 6 Schik het vruchtvlees terug in de meloenen en schik er het ijs op.
  • 7 Versier met de munt.

Met vanille-ijs en gember gevulde meloen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept