Zoek
Met vanille-ijs en gember gevulde meloen
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g vanille-ijs
3 dl rosé wijn
2 meloenen
1 citroen
1 sinaasappel
1 eetlepel honing
4 takjes munt
30 g versgepelde gember
Bereiding
1
Pers het sap van de sinaasappel en de citroen.
2
Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de in stukjes gesneden gember in koken gedurende 10 minuten.
3
Laat tot op kamertemperatuur afkoelen.
4
Snij de meloen door en ontpit. Verdeel het vruchtvlees in bolletjes.
5
Voeg ze bij de siroop en meng voorzichtig.
6
Schik het vruchtvlees terug in de meloenen en schik er het ijs op.
7
Versier met de munt.
Met vanille-ijs en gember gevulde meloen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept