Verse vijgen in een slajasje

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vijgen in 2 en smeer het snijvlak in met een beetje anijszaad en kaneelpoeder.
  • 2 Verdeel er ook de honing over en de amandelschilfers en pak de vijgen in de slabladeren in.
  • 3 Smeer een ovenschotel met Solo Vloeibaar in en schik er de vijgen in.
  • 4 Schuif ze 15 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

Verse vijgen in een slajasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm in een slajasje met dragon-koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept