Zoek
Vijgen in brikdeeg
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 stukken brikdeeg
2 eetlepels suiker
2 eetlepels Porto
Solo vloeibaar
8 vijgen (verse)
2 dl verse room
Bereiding
1
Snij de vijgen in stukken en bestrooi ze met de suiker.
2
Pak ze elk in een stuk deeg in.
3
Smeer in met Solo en schuif in de op 180° C voorverwarmde oven tot het deeg mooi goudgeel is.
4
Klop de room op met de suiker en breng op smaak met de Porto.
5
Schik de pakketjes op de borden en lepel er een beetje geurige room langs.
Vijgen in brikdeeg is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik
66 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade in brikdeeg
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Vijgen Met Rauwe Ham En Brikdeeg
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept