Zoek
Rabarber- en honingcompote
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
900 g rabarber
85 g kristalsuiker
1 sap van een sinaasappel
5 el honing
4 sinaasappels (reepjes sinaasappelschil)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang.
3
Leg de stukken rabarber in een ovenschotel. Lepel de honing erover en bestrooi met kristalsuiker.
4
Voeg er de sinaasappelschilletjes aan toe en druppel het sap erover.
5
Bedek met aluminiumfolie en bak gedurende 30 minuten in de warme oven.
6
Roer af en toe tot de rabarber zacht is.
7
Serveer warm, lauw of koud met yoghurt of roomijs.
Rabarber- en honingcompote is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept